

شهردار پارس آباد از راه اندازی مسیر ویژه تردد تاکسی و خودروهای امدادی در این شهر خبر داد.
علی منفرد از احداث مسیر ویژه تردد تاکسی و خودروهای امدادی در شهر پارس آباد خبر داد و افزود: طبق مصوبه شورای ترافیک شهرستان پارس آباد، مسیر ویژه تردد تاکسی و خودروهای امدادی در حد فاصل میدان سپاه تا چهارراه امام خمینی (ره) در حال احداث است.
وی اظهار کرد: این مسیر ویژه در حال احداث به طول ۷۵۰ متر برای تاکسی های درون شهری و جهت تسهیل و تسریع ترافیک خیابان امام خمینی (ره) پیش بینی شده و خودروهای امدادی نیز می توانند در این مسیر ویژه تردد داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه مسیر ویژه تاکسی برای تسهیل و تسریع در جابجای مسافران شهری صرفاً برای عبور تاکسی می باشد، گفت: به جز خودورهای تاکسی و امدادی که دارای پلاک عمومی است، سایر انواع وسایل نقلیه دولتی، انتظامی، مسافرکشهای شخصی و موتورسیکلت سواران حق تردد در مسیر ویژه را نخواهند داشت.